(*1990)

Od narození žije v Nepomuku. Vystudoval SOŠ Blatná, obor Elektronické počítačové systémy. Na Pedagogické fakultě ZČU vystudoval obor Český jazyk a dramatická výchova se zaměřením na vzdělávání, nyní dokončuje magisterský obor český jazyk – občanská výchova. Živí ho ale jeho původní profese, pracuje v IT společnosti.

Od roku 2007 se aktivně podílí na činnosti zapsaného spolku Nepal, v posledních letech zejména jako hlavní pořadatel a dramaturg multižánrového festivalu Nefestík. Od roku 2014 je jedním z jeho dvou statutárních zástupců – mluvčích. V rámci činnosti sdružení má dále na starosti provoz klubovny-kavárny na Zelenohorské poště, která letos fungovala přes celé prázdniny i pro veřejnost. Kromě četby knih se zajímá o kulturní dění, ochranu lidských práv, zvířat a přírody. Je vegan a baví ho šířit osvětu ohledně veganského a vegetariánského zdravého životního stylu.

Je členem Strany zelených, v komunálních volbách kandidoval poprvé již v roce 2010. Nyní působí v kulturní komisi rady města Nepomuk a také v komisi pro otevřený kraj rady Plzeňského kraje.

Kandiduji, protože mi není lhostejné, co se děje v Nepomuku. Rád bych vnesl trochu pozitivních vibrací do někdy celkem napjaté atmosféry v městském zastupitelstvu a také trochu toho zdravého selského rozumu, kterého, řekl bych, není nikdy dost. Líbilo by se mi, kdyby zastupitelé jednali společně pro dobro všech občanů a nevedli nesmyslné osobní spory, které nikomu neprospívají. Nejde ovšem pouze o zastupitele, všichni bychom se měli chovat k ostatním ohleduplně a snažit se spolu v dobrém vyjít. Pojďme společně udělat naše město hezčím a příjemnějším místem k životu.

Mír, lásku a slunce v duši!