(*1975)

Narozena ve Strakonicích, vyrostla v Týně nad Vltavou. V Praze absolvovala polygrafickou školu, tiskařka na maloofsetových strojích. Během patnácti roků postupně pracovala v tiskárnách v Českých Budějovicích, Vimperku a v Plzni. Fotit začala už po škole a postupně se vypracovala v profesionální portrétní fotografku s ateliérem v Nepomuku, působící převážně v západních a jižních Čechách.

Pro život v Nepomuku se rozhodla z několika důvodů. Tím prvotním byla touha odejít z bytu v Plzni a postavit si dům, kde by mohla mít zázemí pro svoji práci, fotografický ateliér. Druhým bylo přesvědčení, že se dětem lépe vyrůstá na malém městě, v klidu a blíže přírodě. Nepomuk, vnímá jako krásné malé městečko s veškerou infrastrukturou i celkem dobrou dopravní dostupností při cestování do Plzně. Zkrátka téměř ideální místo pro život.

Její záliby plně korespondují s její profesí a dalšími aktivitami: rodina, sport, fotografie, gastronomie, příroda, cestování, přátelé…

S manželem Robertem žije osmnáct let. Mají spolu tři děti: Jana, Julii a Emu.

Nejsem žádná politička, ale myslím, že jako dlouholetá podnikatelka a do jisté míry veřejně angažovaná osoba mohu poskytnout svůj pohled na věc. Cítím potřebu přispět k tomu, aby život v Nepomuku byl ještě lepší a příjemnější, nežli je nyní.

Volební program Zelené pro Nepomuk je plný dobrých nápadů, které přispějí ke zlepšení života v Nepomuku.  Jsem přesvědčená, že jeho realizace prospěje celému našemu městu.

Jako obyvatelka čtvrti Na Daníčkách si dovolím uvést několik zcela konkrétních podnětů týkajících se této části města. Daníčka potřebují zejména:

• Alternativní příjezdovou komunikaci do této lokality. V současné době existuje jediná kvalitní příjezdová komunikace. Při její případné opravě či neprůjezdnosti připadá v úvahu pouze polní cesta od Borku a to se mi vzhledem k jejímu stavu zdá málo.
  • Chybějící infrastrukturu, tj. dobudovat finální povrch komunikací a chodníky v celé lokalitě.
  • Revitalizovat okolí potoka Mihovka, realizovat zde plánovaný park, vysadit stromy, instalovat lavičky a v části takto vzniklého veřejného prostoru instalovat např. workoutové prvky, kamenné šachy, petanqové hřiště či cokoliv jiného s ohledem na většinové přání místních obyvatel.
  • Doplnit koše na psí exkrementy