(*1975)

Narodila se ve Frýdku-Místku. Po ukončení střední ekonomické školy nastoupila jako administrativní pracovnice v tamější notářské kanceláři. V roce 1996 začala pracovat jako tajemnice notáře v notářské kanceláři v Plzni, kde působí dodnes. V Nepomuku žije od roku 1997 se svou rodinou, manželem a dvěma dcerami. Za Stranu zelených kandidovala do komunálních voleb již v roce 2010 a 2014. V letech 2011 až 2014 členkou výboru Klubu přátel a rodičů školy při Základní škole v Nepomuku, od roku 2017 členkou Kontrolního výboru městského zastupitelstva.

Nepomuk se stal mým domovem před 21 lety a záleží mi na zdejších obyvatelích. Vychovala jsem zde své dvě dcery a přeji si, aby byl klidným a bezpečným místem pro život nás všech. Je třeba pečovat o historické bohatství našeho města a naslouchat potřebám místních občanů.

Mými prioritami je realizace alespoň části studie Pod Vinicí, obsahující mimo jiné lepší přístup k základní škole, a dále revitalizace veřejného prostranství, zejména kolem bytovek na sídlišti Na Vinici, vytvoření nových parkovacích míst, odpočinkových zón a menších hřišť pro děti.

Přála bych si, aby v Nepomuku žili lidé spokojení a šťastní, měli by ale také cítit svou morální povinnost a přijít k volbám.