(*1980)

Od malička bydlí v Nepomuku. Na SOU v Oselcích absolvoval maturitní obor truhlář-nábytkář-čalouník. Dlouhá léta pracoval v blovické firmě Simay, která se zabývá hlavně výrobou dveří z masivu. Nyní přešel od dřeva ke kovu, přihlásil se do rekvalifikačního kurzu na kováře, pracuje v místní firmě Klimex-N.

V 90. letech byl jedním z průkopníků skateboardingu v Nepomuku. Inicioval a navrhoval výstavbu prvního skateparku. Jeho návrhy však byly bohužel realizovány pouze ve velmi okleštěné podobě.

Kolem roku 2000 působil v dnes již legendární místní punkové skupině Nazem. Nekomerční hudba ho baví dodnes,  je aktivním členem zapsaného spolku Nepal, podílí se na organizaci kulturních akcí.

S manželkou Silvou žijí od roku 2016 v památkově chráněné kovárně – bývalé barokní kapli Božího těla na hrázi Špitálského rybníka, kterou se snaží postupně opravit a obnovit zde kovářskou dílnu.

Proč jsem u Zelených?

Protože chci měnit věci k lepšímu!

Chci, aby Nepomuk žil, aby se tu něco dělo, aby jedinou možností trávení volného času nebyla televize nebo procházka v lese.

V posledních letech vidím jistý pokrok a jsem rád, že můžu být součástí party lidí, která pomáhá uvádět nové věci v život. Zároveň si myslím, že tu máme spoustu památek na slavnou minulost, které by byla škoda vyhodit, nechat spadnout, přejet bagrem. Snažím se i vlastníma rukama přispět, alespoň trochu, k jejich záchraně a novému využití.