(*1984)

Narodila se v Klatovech a od té doby žije ve Dvorci. Zájem o přírodu a ekologii ji nasměroval na Církevní střední odbornou školu ve Spáleném Poříčí – obor Ochrana přírody a prostředí. Po jejím absolvování studovala na Jihočeské univerzitě v Českých Budějovicích obor Agroekologii. V současné době je zaměstnána jako úřednice Odboru výstavby a životního prostředí na Městském úřadě v Nepomuku.

Za Zelené jsem kandidovala již před čtyřmi lety s přáním, aby život ve Dvorci a v Nepomuku byl pro nás všechny přínosný, příjemný a abychom naše životní potřeby mohli naplňovat právě zde a nemuseli za tímto účelem cestovat jinam. Jelikož díky prosazení některých záměrů z našeho volebního programu (např. zútulnění některých ploch ve Dvorci – U Křížku, na Čiháku,  rekonstrukce Hotelu ve Dvorci, rozšíření nabídky kulturních akcí ve městě, podaná úspěšná žádost o dotaci na vznik školní zahrady a mnohých dalších) se tento cíl postupně daří naplňovat, mám toto přáním i letos a doufám, že díky podpoře některých dalších záměrů se toto mé přání může naplňovat i nadále.