(*1978)

Absolvent blovického gymnázia. Již od roku 1992 působí jako aktivní hudebník, hraje na basovou kytaru, tubu a suzafon. Sbíral zkušenosti v množství hudebních souborů, vyzkoušel řadu různorodých hudebních žánrů. Byl členem skupin Orion, Agnus Dei, Melodion či Baudelaires. Nyní vystupuje především s pop-rockou skupinou Pelíškové a dixielandovým souborem The Dixie Hot Licks, který slaví úspěchy na českých i zahraničních pódiích (např. International Jazz Fest Praha aj.).

V roce 2007 začal pracovat v oboru geodézie, v němž částečně působí doposud.

Je zakládajícím členem zapsaného spolku Nepal. Byl jedním ze lidí, kteří vymysleli a organizovali festival Nepal Fest, podílel se organizování množství dalších akcí. Dnes ve spolku působí zejména jako šéfdramaturg Nepomuckých pivních slavností či stagemanager hlavní scény Nefestíku. Dále je členem Sokola Nepomuk a od roku 2009 také Strany zelených, kde zastával po dvě volební období funkci předsedy základní organizace Nepomuk. Aktuálně působí v kulturní komisi rady města Nepomuk.

Žije na sídlišti Na Vinici, má syna Huga a dceru Tinu.

Vadí mi, když se něco dělá bez rozmyslu, jen proto, že je na danou věc vypsaná nějaká dotace. Přijde mi to nejen jako plýtvání veřejnými prostředky, ale i energií všech zúčastněných. Oceňuji naopak dlouhodobou promyšlenou přípravu všech investičních záměrů. Jsem proto rád, že město zpracovalo za účasti večejnosti strategický plán, kde jsou pojmenovány jak hlavní problémy, tak i cesty k jejich řešení.

Důležitým tématem je pro mě také transparentnost veřejné správy. Co nejvíce informací na web, zveřejňovat zápisy a smlouvy, rozklikávací rozpočet, videozáznamy z jednání zastupitelstva. Všechny tyhle věci jsme již prosadili, ale myslím, že je ještě co vylepšovat. Pro další volební období máme v programu několik dalších konkrétních kroků, které by měli přispět k tomu, že nepomucká radnice bude skutečně otevřená.