(*1979)

Narodil se 29. června 1979 v Klatovech. Základ do života mu dala nepomucká ZŠ, po které pokračoval studiem elektrotechniky na SOUE a své vzdělání zakončil bakalářskou zkouškou na ZČU v Plzni. Po studiu pak rok pracoval v Německu, ve firmě zabývající se zpracováním dřeva. Od roku 2003 je zaměstnán u společnosti KLAUS Timber a.s., kde dnes působí na pozici obchodního ředitele.

Má syna Jonáše a dceru Amélii. K jeho zálibám patří fotografování, cestování, hudba a les.

Za Zelenou pro Nepomuk kandiduje již po čtvrté. Ve volebním období 2014-2018 byl členem městské rady a předsedou Finančního výboru zastupitelstva města Nepomuk. Je nestraník.

“Pozitivně vnímám dlouhodobou podporu a spolupráci  města s místními spolky, které přinášejí nové nápady a zajímavé aktivity do zdejšího života. V to je zapotřebí pokračovat i nadále.
Co bych chtěl hlavně změnit v nadcházejícím volebním období?
Mělo by konečně dojít k úpravě lokality Pod Vinicí, která by nabízela prostor pro hru, sport, zábavu i odpočinek. Součástí těchto úprav by měla být i výstavba moderní budovy ZUŠ, která by odpovídala současným potřebám vzdělávání dětí v uměleckých oborech.”